see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři končí v semifinále zlatým gólem v prodloužení | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři končí v semifinále zlatým gólem v prodloužení

Zlatým gólem minutu před koncem prodloužení skončila pouť našich Juniorů v letošní ročníku Regionální Ligy Juniorů.

42 zápasů, z toho 36 vítězných a pouze 6 proher zaznameli v letošním ročníku naši junioři, přesto končí v semifinále díky zlatém gólu v prodloužení.

 

V pátečním zápase v Benátkách byli hosté z Třebíče lepší a zaslouženě si domů odvezli vítězství 4:1.

Branky a nahrávky: 18. Hejňák (Němeček) – 7. Michalčuk (Vedral), 30. Štorek (Michalčuk), 33. Štorek (Vedral), 57. Michalčuk (Novák)

HC Benátky nad Jizerou: R. Hradiský (D. Hofman) — M. Procházka, P. Švach, J. Fišer, F. Stach, Š. Dostál, J. Kuna, M. Němeček — J. Šícha, J. Kusý, D. Sluka, J. Peca, J. Drbout, J. Vorel, J. Kredba, P. Hejňák, J. Husák, K. Toman
SK Horácká Slavia Třebíč: L. Vejmelka (J. Martin) — D. Šplíchal, A. Svoboda, D. Dolníček, J. Patočka, J. Novák, A. Růžička — A. Kříž, J. Hykl, D. Michalčuk, T. Kuba, F. Kotačka, Z. Vedral, D. Štorek, L. Přidal, D. Krotký, A. Spurný, Z. Hudeček
Rozhodčí: Jan Raška — Václav Soukup, Jan Zahradníček
Diváci: 180
 
Naopak v neděli přijeli do Třebíče úplně jiné Benátky, plné síly a elánu sérii zvrátit pro sebe. Sice hned v první střídání šla Třebíč do vedení, ale Jirka Šícha náhedným gólem pod víko vyrovnal stav první třetiny na 1:1. Ve druhém dějství jsme šli luxusní brankou v oslabení do vedení 2:1 zásluhou Pavla Hejňáka. Domáci stihli vyrovnat a do závěrečné třetiny se šlo za stavu 2:2. Třetí dějství, to bylas reklama na juniorský hokej, šance střídali na obou stranách a brankáři předváděli fantastické zákroky. Tři a půl minuty před koncem zápasu šli Benátky do risku a odvolali brankaře a Pavel Hejňák rozvlniul síť potřetí a na střídačce Benátek vypukla obrovská euforie. Domácí následně zkusili odvolat brankáře, ale Benátky si zkušeně pohlídali vítězství a Jakub Peca ještě zpečetil výsledken a konečných 4:2 pro Benátky a šlo se do prodloužení. V prodloužení byly šance na obou stranách, a z té nejmenší domácí rozhodli o svém postupu. Euforii na střídačce Benátek vystřídal obrovský smutek, ale i tak klucí musí být na sebe hrdí jak letos hráli.
 
Branky a nahrávky: 1. Hudeček (Novák), 35. Michalčuk (Vedral), 65. Růžička (Michalčuk) – 20. Šícha (Peca), 26. Hejňák (Husák), 57. Hejňák, 60. Peca (Procházka)
 

 SK Horácká Slavia Třebíč: L. Vejmelka (J. Martin) — D. Šplíchal, A. Svoboda, D. Dolníček, J. Patočka, J. Novák, A. Růžička — A. Kříž, J. Hykl, D. Michalčuk, T. Kuba, F. Kotačka, Z. Vedral, D. Štorek, L. Přidal, D. Krotký, A. Spurný, Z. Hudeček

HC Benátky nad Jizerou: D. Hofman (R. Hradiský) — M. Procházka, P. Švach, J. Fišer, F. Stach, Š. Dostál, J. Kuna, M. Němeček — J. Šícha, J. Kusý, D. Sluka, J. Peca, J. Drbout, J. Vorel, J. Kredba, P. Hejňák, J. Husák, K. Toman
Rozhodčí: Tomáš Sibera — Tomáš Mezlík, Lukáš Pacal
Diváci: 172
 

Pikantností celé této série je to, že 15 minut před zápasem rozhodčí ani řídící orgán soutěže nevěděli jakým systémem se hraje. Zarážející je také, že ve druhé sérii mezi Táborem a Plzní "B" rozhodovalo skóre a né body. Nepochopitelné je také to, že o postupu rozhoduje prodloužení 3 na 3, které hráči nikdy nehráli a ani nikdy neměli šanci si ho v mistráku vyzkoušet, protože se prostě nehraje. V souvisle hraném zápase Ligy juniorů mezi Pískem a Přerovem se také prodlužovalo, ale tam se hrálo 4 na 4. Je nepochopitelné, že v roce 2022 ČESKÝ SVAZ LEDNÍHO HOKEJE nemá ucelený systém soutěží a jednotný postupový klíč pro všechny kategorie a úrovně soutěží! To je tak těžké prostě hrát série na 2 vítězné zápasy a v sezóně místo nájezdů hrát prodloužení?

 

Fotogalerie z domácího zápasu zde.