see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Děčín - Benátky 5:6sn | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Děčín - Benátky 5:6sn

Po dluhé  3 nedělní vánoční přestávce jsme sehráli další soutěžní utkání na hřišti Děčína. Domácí tým byl v tabulce na 3. místě a měl o 10 bodů více než my. Do utkání jsme vstoupili ještě v duchu vánoční pohody a výsledkem toho byly 3 branky domácích během úvodních 8 minut utkání v naši síti. Bylo třeba něco změnit, proto došlo k výměně brankářů a do branky místo Filipa Krále na jehož vrub lze připsat pouze 3. branku nastoupil Ondra Šuhájek. Naše hra se začala lepšit a v závěru třetiny jsme snížili na 1:3 z našeho pohledu, když autorem branky byl Lukáš Šípek. 

Ve 2. třetině jsme postupně vstřelili 3 branky, domácí pouze 1, a tak bylo po 40 minutách skóre utkání nerozhodné 4:4..

Nerozhodný výsledek 4:4 pak vydržel do 56. minuty, kdy jej změnil domácí hráč Chovanec. Na branku domácích, která se zdála být vítězná ale odpověděli naši hráči během následující minuty gólem Tomáše Macury. Stav 5:5, pak již nikdo nedokázal změnit, a tak došlo na nájezdy. Do branky se vrátil F. Král, který inkasoval pouze jednou. Naši střelci byli úspěšní ve všech 3 případech, a proto bod navíc jsme z Děčína odvezli my.

Střelci našich branek: Šípek, Semrád, Kysela a Macura 2x, nájezdy:Vacek, Hošek, Bouřil