see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Benátky - Velké Popovice 7:1 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Benátky - Velké Popovice 7:1

Dalším soupeřem juniorů bylo družstvo V. Popovic. Do utkání jsme vstoupili s velkou chutí, ale opět jsme se od úvodních minut potýkali s koncovkou, která nás trápí zatím ve všech utkáních. Šancí jsme schopni si vytvořit na dva zápasy, ale proměnit je v branky je pro naše mladé mužstvo vždy problém. První třetina tak skončila hubeným skórem 1:0, když naši branku dal Šípek, který dorazil střelu Kroupy.

Druhá třetina byla zrcadlem té první. My si vytvářeli dobré střelecké příležitosti, ale brankář soupeře držel stále velice lichotivý výsledek. Střelcem opět jediné branky byl Kryštof Bouřil.

Třetí třetinu zahájil soupeř přesilovou hrou 5 na 3 a těsně před jejím koncem vstřelili  Popovičtí branku, kterou zdramatizovali vývoj utkání. Následně došlo na ledě k potyčce hráčů, kterou rozhodčí odměnil vyšším trestem pro našeho Matouška a třemi dvou minutovými tresty pro hostující tým. Ve hře 3 na 3 se projevila naše bruslařská a herní převaha. Jejím výsledkem byly 3 branky v síti hostí a o utkání bylo rozhodnuto. V závěru jsme přidali ještě 2 góly a konečný výsledek tím stanovili na 7:1 v náš prospěch. Autory branek ve 3. třetině byli: Švejda, Bouřil, Vacek, Kotrbatý a Litera.

V utkání nám chyběli zranění a nemocní hráči: Horáček, Semrád, Závora a Petr Vaněček.

V sobotu 14.11. nás čeká v dalším utkání na domácím ledě mužstvo SK Černošice.