see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Benátky - HK Kralupy 12:4 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Benátky - HK Kralupy 12:4

Po dvou porážkách s vedoucími týmy soutěže jsme potřebovali již konečně bodovat na plný počet 3 bodů. V sobotu se nám k tomu naskytla dobrá příležitost, neboť jsme v domácím prostředí hostili mužstvo HK Kralupy nad Vltavou a i tomuto soupeři jsme měli co vracet, protože v prvním utkání na ledě soupeře jsme prohráli 3:4. Do utkání jsme nastoupili opět v neúplné sestavě, ale již s uzdraveným golmanem Filipem Králem. V tomto utkání dostal poprvé příležitost další mladší dorostenec a sice Pavel Douša, který ve své věkové kategorii podává velmi dobré výkony, především se mu daří střelecky, a proto jsme chtěli vidět, jak si povede proti mnohem starším protihráčům. Nutno říci, že se s tím vyrovnal dobře o čemž svědčí i jeho jedna branka v síti Kralup.  Hned od úvodních minut jsme soupeře zatlačili do jejich obranného pásma a vytvářeli si jednu střeleckou příležitost za druhou. Soupeř nevěděl kam dříve skočit a výsledkem tohoto tlaku bylo 5 branek v síti hostujícího brankáře. Stejný příděl branek pak inkasoval soupeř i ve 2.třetině, a tak na světelné tabuly svítilo po 2. třetině skóre 10:2 v náš prospěch. Ve 3. třetině se již žádné střelecké hody nekonaly a výsledek 12:4 byl nakonec pro soupeře milosrdný. Střelecky se mimořádně dařilo Martinu Hoškovi, který dal 5 branek, další přidali: Horáček, Bouřil, Macura,Votoupal, Švejda, Litera a již zmiňovaný Douša.

Doufám, že našim borcům nezvlhne o vánoční přestávce střelný prach a v novém roce naváží na závěr roku minulého. Máme některým soupeřům co odvádět.

Další soutěžní utkání hrajeme v novém roce na ledě Děčína 10.1.2016.