see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Benátky - Černošice 8:4 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Benátky - Černošice 8:4

V dalším domácím utkání soutěže SCK KLJ jsme hostili mužstvo SK Černošice. Vstup do utkání se nám tentokrát opravdu podařil a od úvodních minut jsme soupeře jednoznačně přehrávali a naši převahu vyjadřovali i vstřelenými góly. To vše trvalo až do 15.minuty, kdy jsme vstřelili 5. branku utkání. V tomto okamžiku však vzal režii utkání do svých rukou hlavní rozhodčí p.Čáp a začaly se dít neuvěřitelné věci. Zřejmě se mu zdálo, že již počet branek v síti hostí je dostačující a je potřeba s vývojem skóre něco udělat. A tak začal konat. Během několika sekund poslal na trestnou lavici několik našich hráčů a soupeř v početní výhodě 5 na 3  dvakrát skóroval a upravil do konce třetiny na 5:2.

V nastoleném trendu z posledních minut úvodní třetiny pak pokračoval až do konce utkání. Výsledkem jeho počínání v řízení utkání tímto stylem bylo 16 vyloučených našich hráčů na 2 minuty a 5 přesilových her  5 na 3 ve prospěch Černošic. V těchto přesilovkách soupeř  skorigoval stav utkání na přijatelných 8:4 po závěrečném hvizdu.

Z dobře rozehraného utkání se tak stala fraška a jejím výsledkem je pouze zisk dalších 3 bodů do tabulky soutěže. 

Autory našich branek byli:Bouřil 2x, Kalfiřt, Kotrbatý,Tišev, Kysela,Hošek a Macura.

Příští mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 21.11. v Rakovníku