see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři a dorostenci startují novou sezonu | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři a dorostenci startují novou sezonu

Nová sezona neúprosně klepe na dveře. Do prvních ostrých soubojů vlétnou v sobotu junioři i dorostenci. V neděli bude v Benátkách znovu o hokejovou zábavu postaráno. Na stadionu se odehraje turnaj výběrů talentované mládeže. Co vše nás tedy čeká?

Sobotní den přinese start nové sezony pro kategorii juniorů a dorostenců. V 10:15 vypukne souboj kategorie U16, která se chystá do Jablonce. Partu U19 můžete přijít podpořit na domácí stadion v 15:15, kdy se utkají s hráči Nové Paky.

Také neděle bude plná hokeje a velká akce se chystá i mezi mantinely benáteckého zimního stadionu. Turnaj mezi zástupci Středočeského, Ústeckého, Karlovarského a Plzeňského kraje vypukne v 9:45, souboj o první příčku bude k vidění přibližně od 15:30.

Rozpis nedělního turnaje výběrů talentované mládeže:

9:45 - 11:30 - Středočeský kraj vs. Ústecký kraj

11:40 - 13:20 - Karlovarský kraj vs. Plzeňský kraj

13:40 - 15:20 - Utkání o 3. místo

15:30 - 17:10 - Utkání o 1. místo

 

Neděle bude dnem bitvy i pro benátecké béčko, na jehož zástupce čeká venkovní souboj ve Slaném. Úvodní buly vypukne v 17:00.