see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Jediné domácí utkání nadcházejícího víkendu obstará "B" tým! Přijďte fandit! | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Jediné domácí utkání nadcházejícího víkendu obstará "B" tým! Přijďte fandit!

Hokejisté Benátek nad Jizerou nebudou mít nadcházející víkend tak natřískaný program, jako tomu bývalo v předchozích týdnech. V období mezi 19. až 21. říjnem bude k vidění jen jediný domácí zápas, ke čtyřem utkáním poté odjedou benátečtí mladíci bojovat na kluziště soupeřů.

Celý program započne již v pátek, 19. října, kdy parta U10 odjede pilovat své hokejové schopnosti do Nymburka. 

Take sabota bude na hokejovu akci poněkud chudší, než jsou benátečtí příznivci zvyklí, neboť na programu mají hokejisté jediné utkání, o něž se postará kategorie U12, která se chystá do Mělníka. 

Nejbohatším hokejovým dnem bude neděle, která přinese hned tři duely. Celý program započne svým zápasem jedna z nejmladších skupin, kategorie U9, která se vydá do Neratovic. Od 11:45 bude rušno i v Lounech, kde zabojuje parta U11. 

Na benáteckém stadionu vypukne jediný domácí zápas nadcházejícího víkendu! Od 16:30 se totiž se soupeřem z Kladna utkají hráči “B” týmu.