see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
HC Rakovník - "20" Benátky n/J 2 : 12 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

HC Rakovník - "20" Benátky n/J 2 : 12

Jednostranná záležitost

Ve druhém soutěžním utkání letošní sezony jsme narazili na soupeře HC Rakovník. S tímto týmem jsme nikdy neměli problém v domácím prostředí, ale na jeho půdě jsme 2x zaváhali a odjížděli domů s prázdnou. Tentokrát však bylo všechno jinak. Naši hráči přistoupili k utkání zodpovědně a od úvodní minuty se do soupeře zakousli a drtili ho v jeho obranném pásmu. V 10. minutě to bylo již 0:3 v náš prospěch, ale pak přišel faul V. Zejdy, který rozhodčí ohodnotil jako 5+OK a to naši ofenzívu zastavilo.

Ve 2. třetině bylo na naší straně opět hodně vyloučených,  což úrovni hry neprospělo ale přesto jsme konto domácích zatížili 5ti góly.

Ve 3. třetině se již utkání pouze dohrávalo a 4 branky v soupeřově síti už jen stanovily  konečný výsledek 2:12

Naše branky vstřelili: Hošek 5x, Kotrbatý 2x, Závora, Kroupa, Macura, Kysela a Matoušek

Příští utkání sehrajeme  v neděli  9.10.2016 na zs v Příbrami od 15:45 hodin.