see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
HC Benátky a Týden hokeje | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

HC Benátky a Týden hokeje

Hokejový oddíl zorganizoval opakovaně ve spolupráci s hokejovým svazem náborový den 26.1. od 15 ti hodin. Náboru se zúčastnili jak úplní nováčci, kterých dorazilo neuvěřitelných 35, tak děti, které začaly již v průběhu probíhající hokejové sezóny.

 

 

 

Na ledové ploše byly děti rozděleny do několika skupin. V jednom okamžiku se na ledě prohánělo neuvěřitelných 68 dětí. V jedné skupině se pokoušely naučit základy bruslení, v druhé si vyzkoušely vedení puku, ve třetí si zahrály na babu nebo rybičky rybáři, ve čtvrté sbíraly z ledu různé předměty a snažily se vytvořit vláček, v páté se pokoušely o brzdu a oblouk a samozřejmě na závěr si některé zahrály hokej na malém prostoru. V úplném konci jsme se společně vyfotografovali a každý nový účastník si odnesl: reprezentační dres, kartičku Radima Šimka (odchovance Benátek), odznak, samolepky a Horalku.

Na akci se podílelo 10 trenérů a 6 pomocníků z řad našich žáků. Myslím, že se akce velmi podařila, o čemž svědčí pořízené fotografie, které můžete shlédnout v galerii.

Rodiče se dozvěděli:

1) jak a kde mohou děti s hokejem začít

2) co k tomu budou potřebovat a za jakých finančních podmínek se dá hokej realizovat v Benátkách

3) jaké jsou kategorie a jaké soutěže v Benátkách hrajeme