see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Domácí výhra nad lídrem soutěže | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Domácí výhra nad lídrem soutěže

HC Benátky 6:4 SC Kolín

K dalšímu utkání dorazil na benátecký led dosavadní lídr soutěže dosud neporažený  Kolín. Kluci byli natěšeni a chtěli soupeři oplatit pořážku z minulého kola.Po úvodní buly se rozjel domácí brankostroj. Již po 38 vteřinách jsme otevřeli skóre 1:0. Soupeř byl evidentně zaskočen naší vynikající hrou. Kluci odpovědně přistupovali k hráčům a ze zajištěné obrany vyráželi do protiútoků. V sedmé minutě jsme navýšili skóre na 2:0. Kluci si vytvářeli spoutu šancí ze kterých se do konce třetiny ujala již pouze jedna. Po první třetině byl stav utkání 3:0. V šesté minutě druhé třetiny když jsme zvyšovali již na 4:0 vše vypadalo,že dnešní utkání bude plně v naší režii. Po naší první větší chybě soupeř snižoval na 4:1 a kluci jako kdyby se začali bát o výsledek. Naše dosud velice dobře organizovaná hra se vytratila a soupeř začal vystrkovat růžky. Během následujících minut srovnal stav utkání na 4:4 a vypadalo to na obrat. Do konce třetiny jsme nerozhodný stav udrželi.

Do poslední části hry nastoupili kluci odpovědně stejně jako do té první a obraz hry se oproti druhé části výrazně zlepšil. Ve 45.minutě jsme šli po krásné akci opět do vedení 5:4. Když o tři minuty později zvyšoval po brejku Dostál bylo vyhráno. Soupeř ještě kousal, ale kluci si již svůj triumf nenechali vzít. Z výhry 6:4 měli kluci velkou radost, která bouřlivě propukla po závěrečném hvizdu.  Lídr si tentokrát na našich borcích vylámal zuby a odjíždí od Jizery bez bodu.