see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Další výhra rozjetých juniorů | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Další výhra rozjetých juniorů

Vánoce byly za dveřmi a juniorka se bála nadílky, protože v prvním vzájemném duelu na ledě Kutné Hory dostala od svého soupeře 8 gólů. Jenže tentokrát bylo všechno jinak. Kluci nenechali svého soupeře utéci do jakéhokoliv gólového trháku a navíc se výborně dařilo brankářce Katce Bečevové.

V první třetině šel soupeř rychle do vedení, ale Lukáš Šípek přispěchal bleskovou gólovou odpovědí po asistenci v poslední době agilního nahrávače Grundlera. Evžen Bašus pak dokonce v oslabení, jak je ostatně jeho dobrým zvykem, poslal domácí do vedení. Jenže hosté se tlačili neúnavně před domácí branku a i oni dokázali srovnat skóre. U obou obdržených branek byla na ledě útočná „lajna“ Glos, Švík, Hrubant. A jakoby to kluky nabudilo, nechtěli to nechat jen tak! Švík vyhrál buly v útočné třetině, Hrubant vystřelil a jeho ránu dorážkou dopravil za záda hostujícího gólmana Glos. Vedení 3:2 svítilo na ukazateli skóre i při druhém klaksonu.

Ve třetí části hry sice hosté dělali, co mohli pro vyrovnání, nebáli se vyvolávat i šarvátky, ale Kateřinu v naší brance prostě překonat nedokázali. V závěrečné minutě pak František Kalfiřt, ještě před tím, než byl pro pěstní souboj vyloučen, dokázal trefit opuštěnou kutnohorskou klec při hře bez brankáře a pojistit výhru, která juniory přibližuje „na dostřel“ tří bodů ke středu tabulky! Kluci opět bojovali a pro vítězství dokázali udělat více než jejich soupeř a to je, nejen v hokeji, základem úspěchu.