see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Další dvě prohry starších žáků | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Další dvě prohry starších žáků

Starší žáci mají za sebou další dva zápasy. V neděli 23.2. Přivítali benátečtí hráči na domácím ledě tým Hvězdy Praha, proti kterému v prvním vzájemném měření sil jen těsně prohráli. Po celý zápas si benátečtí vytvářeli obrovské příležitosti, ale jak už je u nich po celou sezónu tradicí ani jednu neproměnili. Hostující si vypracovali jen pár větších šancí, ale narozdíl od benáteckých dokázali dvě z nich proměnit. Našim hráčům se podařilo do konce zápasu jen snížit na konečných 1:2.

O týden později vyrazili starší žáci na led Kolína. V první polovině utkání působili dost odevzaným dojmem, a tak se domácí dostali do vedení 2:0. Druhá polovina utkání už vypadala od našich hráčů lépe a dokázali v ní srovnat na 2:2. Poté benátečtí neproměnili několik slibných příležitostí a když se ve třetí třetině dostali kolínští hráči do vedení nedokázali odpovědět. Z Kolína si tak starší žáci vezli již pátou porážku v řadě a tuto sérii se pokusí zlomit v sobotním zápase s Mělníkem.