see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Benátečtí nezahálí ani o volném dnu | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Benátečtí nezahálí ani o volném dnu

Ačkoliv je v kalendářích 28. října vyznačen jako státní svátek, benátečtí hokejisté si jej rozhodli zpestřit hokejem. V pátek a v nadcházejícím víkendu na nás čeká hned dvanáctka duelů. Pojďme se tedy podívat, koho kam hokejové zápasy zavanou.

Pátek bude ve znamení dvou domácích bitev. V dopoledních hodinách, konkrétně v 11:00 nastoupí k souboji parta U16, na níž bude čekat soupeř z nedaleké Mladé Boleslavi. Druhý domácí duel vypukne ve 14:00, kdy můžete přijít zafandit hráčům do deseti let. Do akce půjde také kategorie U19, jejíž hráči se vydají do Nové Paky.

Sobota chystá opravdový nátřesk, co se hokejové podívané týká a domácí stadion bude opět plný hokejové podívané. V 11:00 přivítají mladší žáci soupeře z Letňan a poté již tradičně nastoupí také jejich kolegové z kategorie starších žáků. Zápas U14 se odehraje od 13:00. Program na benáteckém ledě poté uzavře kategorie do devatenácti let, na níž tentokrát bude čekat soupeř z Frýdlantu.

Tyto tři duely ale nejsou jediným lákadlem sobotního dne. Pokud se chystáte třeba na výlet, ověřte, si, že třeba ve vámi navštěvovaném městě se nebudou zrovna hokejisté Benátek nad Jizerou prát o vítězství. K vidění budou benátecké barvy v Poděbradech, kam pocestuje kategorie U9, v Sedlčanech, kde se představí parta U11 a také v Černošicích, kam zavítají hráči benáteckého „béčka“.

Kategorie U19 bude mít v nohách dva duely, ani to ji ale nezastaví, aby se v neděli vydala k odvetě do Frýdlantu. Cestovat budou také hráči party U10, kteří se vydají do Rakovníka. Bruslařské souboje budou ale k vidění i v Benátkách, kde se v 11:00 utkají zástupci U16 se svými vrstevníky z Jablonce.