see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
BBQ aneb Benátečtí tmelí partu! | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

BBQ aneb Benátečtí tmelí partu!

Začátek nové hokejové sezony neúprosně klepe na dveře, benátečtí hokejisté jej proto využili k team-buildingu!

Byla středa, 13. června…Ano, počasí nám sice mohlo přát o trochu více, ale my jsme hokejisté – nejsme z cukru! Přesně takové motto si mohli na dresy napsat všichni členové některého z mládežnických týmů HC Benátek nad Jizerou.

Právě pro hráče a rodiny připravil „management“ klubu team-buildingové odpoledne, v rámci nějž hokejisté utužovali vztahy a loučili se s uplynulou sezonou. Doprovod jim dělali jejich nejbližší, kteří se mohli těšit i na masíčko přímo z grilu.

První zastávkou, kterou ocenili především nejmenší členové benátecké hokejové základny, tvořil aqua-zorbing, který na toto odpoledne zapůjčilo centrum Jungle v Benátkách nad Jizerou. Jak se všichni přítomní, včetně samotných účastníků, měli možnost přesvědčit, pohybovat se v kouli po vodě nebyl vůbec jednoduchý úkol.

Zástupci starších kategorií tuto atrakci ještě více zdokonalili. Zahráli si totiž takzvaný „zorbing fotbal“, což kombinovalo fotbalové dovednosti s velkým citem pro rovnováhu. Jak se totiž ukázalo, i malé postrčení soupeře může vést ke ztrátě nejen míče, ale především rovnováhy obou hráčů.

„Je to zajímavé, bavilo mě to,“ řekl Adam Theissig ihned poté, co sundal zorbingovou kouli po svém zápase. „Bylo mi docela vedro, špatně se v tom dýchá,“ přiblížil pocity uvnitř. „Na fyzičku je to docela náročné,“ dodal. Postupem času Adam přišel i na fígl, jak se po ataku soupeře rychle zvednout. „Zvedá se docela těžce, ale časem člověk přijde na to, jak se postavit. Musí si rychle kleknout na kolena a normálně se postavit.“

Nápad tohoto sportovního odpoledne pro benátecké hráče vítali i jejich nejbližší. „Nám se ten nápad líbí,“ netajily se maminky benáteckých zástupců. „Něco podobného již bylo loni, je to pěkné zakončení sezony. Kluci se navíc mají šanci více skamarádit, protože v šatně to je to všechno honem, honem,“ shodují se. „Díky těmto akcím jsou větší kamarádi,“ říkají.

Společnost všem hráčům dělali i jejich trenéři, kteří se o své svěřence starají neustále. I toho si rodiče velmi cení. „Tréninky jsou intenzivní, trenéři mají na děti dostatek času. Starší syn v mladším dorostu výkonnostně roste a velmi si chválí i celkovou úroveň benáteckého hokeje.“

Zatímco děti spalovaly přebytečnou energii, gril byl rozpálený na maximum a maso od řeznictví Baxant vonělo celým areálem. Všichni zúčastnění si celé odpoledne velmi užili, avšak nyní je čas soustředit se na start nové sezony, pár dalších příležitostí na team-bulding ale jistě přijde.

 

Autor: Věra Novotná