see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
“B” tým vyzve HC Zlonice | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

“B” tým vyzve HC Zlonice

Hokejisté Benáteckého týmu odehráli ve své skupině sever prozatím sedmero utkání. V neděli 4. Listopadu znovu změří síly s celkem, s nímž celou soutěž zahájili. Mezi benátecké mantinely míří tým HC Zlonice, kterému mají Benátečtí co vracet.

Celou sezonu odstartoval souboj právě Benátek nad Jizerou a Zlonic, které se střetly na ledě soupeře. Benátečtí svůj první zápas nedokázali dotáhnout do vítězného konce a museli se smířit s porážkou 3:5, kterou v neděli budou chtít soupeři jistě vrátit. 

Jak si zatím stojí oba celky?

Hokejisté “B” týmu Benátek nad Jizerou mohou být prozatím spokojeni. Ze sedmi zápasů se z vítězství radovali celkem pětkrát. Nestačili pouze na Zlonice, kterým podhlehli 3:5 a prohra přišla také na ledě Kolína, kde prohráli svěřenci trenéra Kinkora 2:5. V prozatím posledním domácím duelu přivítali Benátečtí na vlastním ledě Rakovník, který porazili 4:1. Připíší si hokejisté “B” týmu další vítězství už zítra?

Klidně by mohl. Soupeři ze Zlonic se totiž tato sezona prozatím nedaří. Po prvním zápase sezony, který jsme již zmínili, sice nad Benátkami slavil v domácím prostředí vítězství, avšak poté to šlo jen a jen z kopce. V posledních šesti kolech hráči týmu HC Zlonice bodovat nedokázali, hned dvakrát održeli od soupeře deset a více branek a třikrát nedokázali dát více než dva góly. 

Ačkoliv se zdá, že karty jsou jasně rozdány, nesmí hráči Benátek nad Jizerou usnout na vavřínech. Právě takto zdánlivě předem dané zápasy neznamenají pro papírové favority lehkou cestu…

Přijďte podpořit benátecké hráče již zítra. Úvodní buly bude vhozeno v 15:45.