see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Akce: POJĎ HRÁT HOKEJ! Úspěšně za námi, přišlo 20 nových nadějí! | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Akce: POJĎ HRÁT HOKEJ! Úspěšně za námi, přišlo 20 nových nadějí!

Hokejový oddíl HC BENÁTKY NAD JIZEROU organizoval ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje již sedmý náborový den a to 26.11. 2022.

 

Nábor začínal v 9.00 a zúčastnili se ho jako v minulosti nejen úplní nováčci (dorazilo 20 dětí!), ale i děti, které začaly hrát již v minulosti. Na ledové ploše byli účastníci rozděleni do 5 skupin. V jedné časti hřiště byli úplní začátečníci, kteří bruslili hlavně s hrazdičkami, na druhém stanovišti hráli na honěnou ve skupinkách, na třetím absolvovali překážkovou dráhu, na čtvrtém si zahráli hokej a fotbal a na posledním si vyzkoušeli, jaké je to jet samostatný nájezd. V jednom okamžiku se na ledě prohánělo kolem 40ti dětí. Na úplný závěr jsme mezi malé bruslaře vypustili nafouknuté balónky. Moc dlouho nafouknuté nevydržely. V úplném závěru se všichni společně vyfotografovali, i když někteří unavení již foto ani neabsolvovali.

Na akci se podílelo 8 trenérů, 10 pomocníků z řad našich juniorů a dorostenců. Akce se podařila.  Každý nový účastník si odnesl hodně dárků od hokejového klubu HC Benátky n/J a Českého svazu ledního hokeje.

Rodiče se dozvěděli, kdy se trénuje, co budou do budoucna děti potřebovat, za jakých finančních podmínek se dá hokej v Benátkách hrát, jaké jsou kategorie a jaké soutěže se v Benátkách hrají.

 

FOTO z akce ke shlédnutí zde .