see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Nový formát soutěží 4. a 5. tříd - U10 + U11 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Nový formát soutěží 4. a 5. tříd - U10 + U11

V úterý 28.5.2019 se hokejové kluby dozvěděly jakým formátem se bude hrát soutěž 4. a 5. tříd. Tyto pravidla jsou závazná, krajské svazy si určí, jestli se bude jezdit na zápasy / turnaje společně nebo odděleně.

Změna čeká 4. třídu U10 - bude se hrát celý rok pouze na malé hřiště 3 x 3 nebo 4 x 4 formou regionálních turnajů. Střídat se bude letmo po 1.minutě, mělo by se hrát na zmenšené brány, 3x15 nebo 3x21 hrubého času a všichni hráči by měli být označení páskami. Po faulu nebude následovat trestné střílení, ale hraje se dál. Trestná střílení za fauly se odjedou v přestávce mezi třetinami nebo po zápase.

Co se týče soutěží 5.tříd U11 dochází také ke změnám. Krajské svazy si určí jestli se bude hrát turnajově, nebo dlouhodobá soutěž. Soutěž 5.tříd se bude hrát na celé hřiště 3x15 nebo 3x21 HRUBÉHO ČASU! Střídání bude letmo po 1.minutě hry. Výsledky zápasů se nebudou zapisovat, nepovedou se dlouhodobé tabulky a po každé třetině se smaže výsledek z výsledkové tabule.

Výše uvedené změny jsou nařízeny vedením ČESKÉHO HOKEJE.