see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
JAK BENÁTEČTÍ PROHRÁLI TURNAJ, ALE ODJELI JAKO VÍTĚZOVÉ | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

JAK BENÁTEČTÍ PROHRÁLI TURNAJ, ALE ODJELI JAKO VÍTĚZOVÉ

O víkendu 23. 3 – 24. 3. 2019 se uskutečnil turnaj o pohár města Česká Lípa. Do tohoto turnaje jsme nasadili naše nové malé borce z U6, pro které to byla vůbec první "ostrá zápasová" zkušenost, to vše pod vedením zkušených trenérů pana Bohumíra Kinkora a Petra Růžičky.

      V sobotu naši nejmenší borci začali hned zprudka a rozdali si to s domácími hráči z České Lípy. O vítězství se rvali s maximálním nasazením. Po třetí třetině však podlehli domácímu týmu 10:5. Toto malé zaškobrtnutí jim ale nebralo úsměv z tváří, protože po společném debriefingu s trenéry byli rozhodnuti další zápas vyhrát.

      Další zápas se uskutečnil s týmem HC Lev Slaný. Tady jsme nepochybovali o vítězství, neboť jsme začali hned s několika gólovým náskokem. Hned na začátek jsme tam Slanému vstřelili pár gólů. Zde bylo vidět, jak moc je hokej nepředvídatelný, neboť plní dojmů z určitého vítězství jsme nakonec podlehli 7:9.

     Další zápas probíhal s HC Poděbrady. Toto byl pro nás zápas nejtěžší, neboť jsme dostali 18 gólů, a přitom jen jediný dali. Odjížděli jsme tedy s výsledkem 18:1 pro Poděbrady.  Toto nenechalo suché oči především u našich hráček. Bezvadný kolektiv rodičů a nesmírná podpora našich trenérů však vrátila úsměvy i do tváří našich děvčat. Především pak oběd našim hráčům v místním restauračním zařízení pomohl zapomenout a naladit se na další výkony. Zde je nutno podotknout, že jsme se na led vraceli mírně špinaví, a to především kvůli hracímu koutku během obědové pauzy. Té využili i naši rodiče ke společnému seznámení.

     V 18:00 začal poslední sobotní zápas. Z tohoto jsme byli poměrně dost nervózní, neboť jsme hráli s HC Slavia Praha. I tento zápas jsme prohráli s výsledkem 6:9. Je ale zapotřebí vyzvednout obrovskou snahu našich hráčů, a především vynikající zákroky našeho gólmana. Zde jsme přestali sledovat výsledky, ale začali jsme vyzdvihovat naše hráčské pokroky. Naši nejmenší měli radost z nově nabytých zkušeností. Po tomto zápase jsme se všichni rozjeli domů. Všichni jsme byli natěšení na další den a také jsme byli dosti znaveni. Někteří borci v autě už sto metrů za stadiónem usnuli.

     V neděli jsme se sešli opět na stadiónu a začali zápasem s Chrudimí. S pokřikem Modrá, bílá, to jsou barvy naše, …..jsme prohráli 11:3. Zde byla opět nutná podpora našich rodičů a také trenérů. Následoval zápas poslední s týmem HC Hvězda Praha. Toto byl náš nejnapínavější zápas, neboť jsme končili s remízou a o zápase se tedy rozhodovalo nájezdy. Náš gólman se snažil ze všech sil, ale jak to tak bývá, někdo prohrát musel a tentokrát jsme to byli my. Utkání skončilo s výsledkem 6:5 pro Hvězdu.

     Během tohoto víkendu se toho stalo mnoho, naše děti se skvěle poznaly. Některé děti poznaly, co je to hokejový zápas, neboť někteří z našich nejmladších nevěděli ani co je to střídání, a tak vjížděli do zápasu třeba i v sedmi hráčích. V takovýchto případech měli trenéři nelehkou práci.  Rodiče vytvořili dobrou partu podporující všechny naše hráče, a to stvrdili několika sklenicemi piva během přestávek. Nakonec děti dostaly i medaile, takže se vlastně cítily jako vítězové. Celé toto prohrané klání jsme ustáli s úsměvy na rtech a radostí z našich nejmenších. To je vlastně důvodem, proč jsme všichni odjeli jako VÍTĚZOVÉ.  Velké dík všem zúčastněným dětem, trenérům a rodičům.

 

Autor článku: Karel Brázdil st.

 

Fotogalerii z turnaje naleznete na našem FACEBOOKU.