see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
34: Kolín - Benátky 6:7 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

34: Kolín - Benátky 6:7

První soutěžní utkání ročníku 2007 hraném na velkém hřišti v Kolíně v sobotu 7.1.2017.
V této sezóně jsme se s totožným soupeřem utkali celkem pětkrát a vždy s velkým přehledem zvítězili. Ukázalo se, že zápasy v minihokeji a na velkém hřišti jsou téměř dva rozdílné sporty.
Úvod zápasu jsme měli velmi dobrý a v krátké době vedli 2:0. Soupeř v průběhu I. třetiny zahrával 4 samostatné nájezdy po našich zcela zbytečných faulech, ale díky velmi dobrému a soustředěnému Matějovi ani jeden neproměnil. Koncem I. a začátkem II. třetiny jsme inkasovali na 2:2 a následně odskočili na rozdíl 3 branek. Velkou důvěru dostala naše 3. formace na konci utkání, kdy 37 vteřin před závěrečnou sirénou za stavu 7:6 a vhazování v našem obranném pásmu dostala za úkol ubránit soupeřovu I. lajnu. Povedlo se a utkání jsme dotáhli do zdárného konce.

Kolín - Benátky 6:7 (1:2, 3:4, 2:1)
Sestava:
Houška, Příhoda
Procházka, Fučík, Ličko, Poustecký, Konopka
Hejňák, Dvorský M., Hnilica, Churáček, Krátký
Štěpán J., Křístek, Chvojka, Špringl, Kopal, Francán, Dvorský P.