see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
3.12.16 VÝSLEDKY TURNAJE "2008" NERATOVICE | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

3.12.16 VÝSLEDKY TURNAJE "2008" NERATOVICE

V sobotu 3.12.2016 jsme opět vyjížděli na turnaj ročníku 2008 do známého prostředí zimního stadionu v Neratovicích. Tentokrát jsme zde odehráli pouze dvě utkání v rychlém sledu za sebou, což potěšilo zejména naše fanoušky z řad rodičů. V našem týmu "A" se v brankovišti  představil  Kryštof Příhoda ( 2.zápas proti Poděbradům bezchybně odchytal Martin Vojtěch ),  v poli se pak  předvedli David Churáček, Jan Francán, František Rajl, Marek Konopka, Matyáš Krejza, Jakub Hejňák, Matyáš Dvorský, Matyáš Chvojka a Lukáš Jarima. Áčku se v tomto složení a proti tradičním soupeřům již delší dobu daří a tak zodpovědnou hrou bez větších chyb dovedli své zápasy k jasným vítězstvím. Score board : HC Benátky n/J "A"  X  HC Buldoci Neratovice "A" 8:4,  HC Benátky n/J "A"  X  HC Poděbrady 29 :1 . Hoši děkujeme a jen tak dál.

Tým "B" složený kromě brankářky Emy Keleši, pouze z ročníku 2009 se starším protivníkům opět vyrovnal a po většinu obou zápasů byl lepším týmem. Bohužel v prvním zápase jsme doplatili na některé smolné inkasované góly a v utkání plném zvratů jsme nakonec domácím Buldokům podlehli. V druhém zápase, ale naši borci i díky zlepšenému výkonu brankářky soupeře přehráli a jasně zvítězili. Sestava "B" týmu : Brankáři Martin Vojtěch a Ema Keleši, v poli Martin Příhoda, Sebastian Palatka, Dominik Blecha, Maxim Husák, Šimon Hanke, Vítek Pavlík, Michal Pavlíček, Lukáš Baja a Jakub Pokorný.

Score board : HC Benátky n/J "B"  X  HC Buldoci Neratovice "A" 14:16,  HC Benátky n/J "B"  X  HC Poděbrady 13:1

Za předvedenou hru našim nejmladším reprezantantům Benáteckého hokeje děkujeme.