see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
2008 v Kutné Hoře | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

2008 v Kutné Hoře

Benátky A - Kutná Hora A 13:5 (5:1, 3:3, 5:1)

Soutěžní utkání hráno v počtu 4-4 v poli. Rozhodl náš lepší pohyb a snaha o kombinační hru. Soupeř se chtěl prosadit individuálně, ale většinu jeho akcí jsme zlikvidovali dobrou obranou činností všech našich hráčů.

 

Benátky A - Kutná Hora A 19:6 (7:2, 7:3, 5:1)

Vzhledem ke skutečnosti, že se na turnaj nedostavila dvě mužstva, odehráli jsme následně i přátelské utkání proti stejnému soupeři, tentokrát v počtu 3-3 v poli. Více prostoru vyhovovalo našim borcům, dokázali jsme se prosadit 1-1, ale hlavně se nám dostává pod kůži věčně opakované "hokej je kolektivní hra, puk je rychlejší než hráč". I když ne všechny přihrávky byly přesné, tak se o ně naši hráči neustále pokoušeli. Taktéž si všichni vyzkoušeli hru v obraně, přebírali tak na sebe odpovědnost za celé mužstvo.

Benátky B - Kutná Hora B 10:1 (5:1, 3:0, 2:0)

Benátky B - Kutná Hora B 13:3 (6:0, 1:1, 6:2)

Velkou pochvalu zaslouží naši nejmladší, pro některé to byly první opravdové zápasy.

Více jak polovina B mužstva je ročník narození 2009, a ti rozhodně ukázali, že se HC Benátky nemusí o svou budoucnost bát. Turnaje se zúčastnili: E.Keleši, K.Příhoda, Churáček, Hejňák, M.Dvorský, Konopka, Krejza, Vařeka, Hercík, Francán, Hanke, Blecha, Pokorný, Pavlík, Král, Kamenský, Baja, Kožel, M.Příhoda