see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
"20" Benátky n/J - HC Sršni Kutná Hora 7 : 1 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

"20" Benátky n/J - HC Sršni Kutná Hora 7 : 1

Rozhodla gólová smršť v 1. třetině

Naši hráči vstoupili do utkání jako uragán a po 24 sekundách byl stav 2:0 v náš prospěch. Soupeř byl evidentně zaskočen a nevěděl co hrát. Toho naši hráči dokázali dokonale využít a do konce 1. třetiny nasázeli sršňům z Kutné Hory další 3 branky, a tak na ukazateli skóre svítilo: Benátky 5 - Kutná Hora 0. Ve zbytku utkání pak naši hráči přidali již jen 2 branky, neboť střelecký hlad po úvodní třetině viditelně ochabl a utkání se již pouze dohrávalo.

Za výkon v utkání ale musím hráče pochválit, neboť rodíl ve hře prvních dvou týmů v soutěži byl patrný a jasně ukázal na naše mužstvo. V případě úspěšné dohrávky s HC Příbram bychom vstoupili do nového roku na 1.místě. Do konce roku sehrajeme ještě 2 utkání a sice: v sobotu 17.12. ve 12:15 hodin v Kralupech a po svátcích 29.12. od 16:00 hodin na našem ZS přivítáme HC Příbram.

Střelci našich branek v utkání s K.Horou: Hošek 2x, Votoupal 2x, Novotný, Rudolph a Douša.