see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
"20" Benátky n/J - HC Spartak Žebrák 12 : 2 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

"20" Benátky n/J - HC Spartak Žebrák 12 : 2

Další příděl v novém roce

V dalším soutěžním utkání SCK KLJ předvedli naši junioři dobrý výkon, který " odnesli " junioři Spartaku Žebrák. Soupeř držel krok pouze v 1. třetině, kterou prohrál rozdílem jedné branky 3:2. Od druhé třetiny se však již projevila velká převaha našich hráčů, kterou dokázali vyjádřit i střelecky. Po 2.třetině byl již stav 8:2 a po závěrečném hvizdu pak ukazatel skóre oznamoval konečný výsledek 12:2.

V utkání dostal příležitost další dorostenec Erik Švach a je nutno podoknout, že určitě nezklamal a naopak naznačil, že v případě, že na sobě bude poctivě pracovat v tréninku, pak to nebyl jeho poslední zápas za juniory v tomto ročníku. V brance zastoupil nemocného Filipa Krále další dorostenec Ondra Šuhájek, ale to je již ostřílený borec, na kterého je spolehnutí, což i tentokrát potvrdil.

Střelecky se zaskvěl Martin Hošek, autor pěti branek, což pro nás nebylo až takové překvapení, neboť jeho střelecká forma v této sezóně je vynikající a na svém střeleckém účtu má letos již 39 zápisů.

Střelci našich branek: Hošek 5x, Macura 3x, Votoupal, L.Král, Novotný a Majstr.

Příští utkání hrajeme v sobotu 21.1. od 17:00 hodin v Rakovníku.