see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
"18" Benátky n/J - HC Rytíři Vlašim 3 : 2 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

"18" Benátky n/J - HC Rytíři Vlašim 3 : 2

Vítězství našich dorostenců

V letošní sezóně jsme přihlásili do soutěže další tým. Jedná se o družstvo dorostu, které by v případě postupu hrálo v nové sezóně soutěž 1.liga staršího dorostu. Byl by tak vyplněn mezičlánek mezi mladším dorostem a družstvem juniorů. Tento tým tvoří hráči ročníků 2002, 2001 a 2000. Hrají v něm tedy hráči z mladšího dorostu a prvoročáci z družstva juniorů, pro které je obtížné hrát proti o 4 roky starším hráčům. Říkáme mu tedy "18" starší dorost . Družstvo vedou v nepřítomnosti nemocného Míry Kinkora, Jarda Hruška a Luděk Škaloud.

V 1. soutěžním utkání tento tým vyhrál v Kutné Hoře 1:6. Naši hráči byli jasně lepším týmem a svoji dominanci dokázali vyjádřit i brankově. Stínem tohoto utkání bylo vyloučení našeho hráče Michala Stehlíka za faul vysokou holí, který rozhodčí ohodnotil jako trest ve hře a odebral mu registrační průkaz. O výši trestu tedy bude rozhodovat disciplinární komise.

Autory našich branek: Douša 2x, Hypša, Hadžega, Stehlík M. a Stehlík J.

Ve 2.utkání jsme nastoupili doma proti týmu HC Rytíři Vlašim. Utkání mělo velmi dobrou úroveň. Naši hráči měli v celém utkání více ze hry, ale po 2. třetině byl stav 1:2 v náš neprospěch, neboť místo branky trefovali naši hráči pouze tyčky branky soupeře a ty se nepočítají.

Ve 3.třetině jsme však přeci jen dokázali 2x skórovat a otočit výsledek na 3:2 v náš prospěch.

Naše branky vstřelili: Dostál, Švach a Najč.

Příští utkání hrajeme v neděli od 10:00 v Benešově.