see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
"18" Benátky n/J - HC Lev Benešov 13 : 0 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

"18" Benátky n/J - HC Lev Benešov 13 : 0

Střelecké manévry starších dorostenců

Velmi dobrý výkon předvedli naši starší dorostenci v souboji se svými vrstevníky z Benešova. Od první minuty vyvýjeli velký tlak na soupeře, který odolával s velkým vypětím a jen díky velmi dobrým výkonům svých brankářů, kteří se vystřídali v polovici utkání nebylo skóre utkání ještě vyšší.

V prvním kole jsme na ledě v Benešově sehráli se stejným soupeřem vyrovnané utkání, které skončilo našim vítězstvím 7:4. Tentokrát však naše převaha na ledě byla jednoznačná a konečný výsledek 13:0 byl ještě vůči soupeři milosrdný. Střelecky se zaskvěl Kruno Belas, autor 5ti branek.

Střelci našich branek: Belas 5x, Najč 2x Stehlík Jiří 2x, Švach 2x, Douša a Ludl.

Příští utkání sehrajeme v neděli 4.12. od 11:00 hodin v Černošicích